Boek - Zing zoals je lacht

 

Heb ik als zanger een speciale inademing nodig? Hoe pas ik ademsteun goed toe? Hoe krijg ik snel weer nieuwe adem? Hoe werkt de adem als je snelle loopjes zingt?

 

Dit zijn vier van de 25 vragen over de adem bij het zingen, waarop ik in het boek Zing zoals je lacht antwoord geef. Het boek is met opzet eenvoudig van taal, bedoeld voor de amateurzanger en de professionele zanger, en is verrijkt met tientallen praktische tips en 67 concrete oefeningen, die je kunnen helpen om de antwoorden te begrijpen. Het boekje telt 84 pagina’s.
Sommige vragen gaan rechtstreeks over de adem bij het zingen. In sommige komt de adem zijdelings aan bod: Hoe verhouden adem en resonantie zich tot elkaar? Spreek ik de tekst op dezelfde manier uit bij zingen als bij spreken? Hoe kan ik ontroeren zonder mijn techniek te vergeten? 

De vragen zijn onderverdeeld in zes thema’s: zingen vanuit de stromende adem, voorwaarden om goed te zingen, ademsteun en stromende adem, over resonantie en registerovergangen, adem en tekst, adem en ontroeren.

Bestellen

De Nederlandse versie van mijn boek is uitgave van Broekmans & Van Poppel en online te bestellen via hun website of te koop in hun winkel in Utrecht. Prijs € 12,95

De Engelse versie is te bestellen via info@hettygehring.nl. Prijs  € 12,95